Μαγεία, πλάι-πλάι

Παρουσιάζοντας την τελευταία απαραίτητη προσθήκη στην κουζίνα σας: το Thermomix Friend®.Αυτή η πανέξυπνη συσκευή είναι πράγματι ο δικός σας φίλος, ο φίλος της κουζίνας σας, ο φίλος του ΤΜ5 ή του ΤΜ6 σας. Σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, εργάζεται απρόσκοπτα,παράλληλα με το Thermomix® σας ενώ εσείς ακολουθείτε

Είναι ώρα για ένα διπλό ενθουσιασμό

Έχουμε κάνει την δημιουργικότητα στην κουζίνα δυο φορές καλύτερη με το παράλληλο καθοδηγούμενο μαγείρεμα. Χρησιμοποιείστε το έμπιστο σας Thermomix® μαζί με το Thermomix Friend® για να ετοιμάσετε νόστιμα, εκλεπτυσμένα πολλαπλά πιάτα κι ολοκληρωμένα μενού χωρίς καθόλου κόπο. Το Thermomix Friend®  ενώνεται με Bluetooth® με το ΤΜ6. Το Thermomix® και το Thermomix Friend® συνδέονται μεταξύ τους μέσω συνταγών με καθοδηγούμενο μαγείρεμα. Αυτό σημαίνει πως κάθε βήμα της συνταγής εμφανίζεται στην οθόνη καθιστώντας το μαγείρεμα απλό και ακριβές. Το αποτέλεσμα: όλα είναι έτοιμα στη σωστή ώρα και τέλεια μαγειρεμένα. Το ΤΜ5 χρησιμοποιείται επίσης εύκολα με το Thermomix Friend®, απλώς χρειάζεται να ρυθμιστεί χειροκίνητα.

Περισσότερος χρόνος σε χρόνο μηδέν

Εξοικονόμηση χρόνου σημαίνει ότι γίνονται όλα πιο εύκολα για σας στην κουζίνα : ενώ το

Thermomix® εργάζεται αποτελεσματικά, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Thermomix Friend® να μαγειρέψετε, να σιγοβράσετε και να ανακατέψετε υλικά για να είναι έτοιμα ακριβώς όταν τα χρειαστείτε. Το αποτέλεσμα: περισσότερα ετοιμασμένα παρασκευάσματα και πιο νόστιμα πιάτα για να σερβίρετε στο τραπέζι για τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα θεωρήσουν ότι αποκτήσατε ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια! Ετοιμαστείτε για διπλό ενθουσιασμό με την μισή προσπάθεια.

Μοιραστείτε συνταγές με το Thermomix Friend® σας

Το μαγείρεμα με το Thermomix® σημαίνει μοιράζομαι την αγάπη κι αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε νέες παράλληλες καθοδηγούμενες συνταγές ειδικά για εσάς για να τις δοκιμάσετε με το Thermomix® και το Thermomix Friend®. Κάθε συνταγή Thermomix® που έχουμε δημιουργήσει για παράλληλο μαγείρεμα έχει βελτιστοποιηθεί για να χρησιμοποιεί στο έπακρον και είναι εύκολη να την ακολουθήσετε για να μην σας ξεφύγει ποτέ κανένα βήμα. Όλες οι συνταγές είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στην καινοτόμα μας πλατφόρμα Cookidoo® – απλά χρησιμοποιείστε το φίλτρο “Thermomix Friend®” στις “Επιπλέον Συσκευές” για να τις βρείτε.

Το καλύτερο αποτέλεσμα στην κουζίνα

Όταν το μαγείρεμα γίνεται εύκολο και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απόλαυση για σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Μοιράστε την προετοιμασία για τις Thermomix® συνταγές σας στους δύο κάδους και στις δύο αποτελεσματικές συσκευές που εργάζονται απρόσκοπτα μαζί και εντυπωσιαστείτε με το πόσα μπορούν να γίνουν στην ίδια κουζίνα. Με το Thermomix® και το Thermomix Friend® στην κουζίνα σας θα είστε 100% ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και θα επιστρέφετε συνεχώς για περισσότερο μαγείρεμα.

Απολαύστε την ελευθερία σας

Πόσες φορές θέλετε να φτιάξετε γρήγορα μια σάλτσα αλλά το Thermomix® σας είναι απασχολημένο ετοιμάζοντας κάτι άλλο; Τώρα, το Thermomix Friend® είναι πάντα διαθέσιμο για να αναλάβει τις δουλειές που συνήθως έπρεπε να περιμένουν. Έρχεται με μια στιβαρή βάση (με ενσωματωμένο σύστημα θερμότητας και ανιχνευτή θερμοκρασίας), κάδο, μεζούρα, καλαθάκι και γερό καπάκι- ώστε να μπορεί να χειριστεί καλύτερα οτιδήποτε του ρίξετε.