Ο έξυπνος βοηθός στην κουζίνα σας

Το Thermomix® προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

Λίγα λόγια για το νέο Thermomix® TM6

Εκτός από το κόψιμο, το ψήσιμο, το ζύμωμα ή το μαγείρεμα στον ατμό, το νέο Thermomix® TM6 μπορεί επίσης να τηγανίσει στους 160°C  ή να ψήσει με slow cooking – συνολικά συνδυάζει περισσότερες από 20 συσκευές σε μία. Διαθέτει λειτουργίες για μαγείρεμα sous vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος) και ζύμωση. Δεν έχει σημασία τι σας αρέσει να τρώτε ή πως το θέλετε μαγειρεμένο – Το Thermomix® δεν θα κάνει μόνο το μαγείρεμα πιο εύκολο, αλλά θα σας δώσει και ανεξάντλητη μαγειρική έμπνευση καθώς και οδηγίες για να φτιάξετε τα φαγητά που σας αρέσουν.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Η ολοκαίνουργια Εμπειρία Thermomix®

To Thermomix® είναι ένας βοηθός-ρομπότ που συνδυάζει τις λειτουργίες 20 συσκευών σε μία, για απόλυτη ευκολία, ταχύτητα και έμπνευση στη μαγειρική σας.

NEA: Υψηλή θερμοκρασία

ΝΕΑ: Sous-vide

ΝΕΑ: Zύμωση

ΝΕΑ: Slow Cooking

Mαγείρεμα

Ανάμειξη

Πολτοποίηση

Χτύπημα

Ανακάτεμα

Ζυγαριά

Μαγείρεμα στον ατμό

Κόψιμο

Άλεσμα

Βράσιμο

Ομογενοποίηση

Ζύμωμα

Βραστήρας ρυζιού

Δέσιμο σάλτσας

Βραστήρας αυγών

Βραστήρας

Ζέσταμα

Δοκιμάστε μια γευστική εμπειρία για να το δείτε στην πράξη

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποιες οι διαφορές του νέου Thermomix® TM6;

Εκπληκτική νέα τεχνολογία

Το TM6 ξεχωρίζει εξωτερικά από τον προκάτοχό του, το TM5, κυρίως από τη μεγαλύτερη οθόνη. Ο νέος επεξεργαστής με μνήμη flash 16GB προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις λειτουργιών μέσω τακτικών ενημερώσεων του λογισμικού. Η βελτιωμένη δυνατότητα θέρμανσης προσφέρει ακριβή προ-θέρμανση ανά 1 βαθμό από τους 37 βαθμούς έως τους 160 βαθμούς. Η λειτουργία ζυγίσματος έχει βελτιωθεί επίσης πάρα πολύ. Πλέον, η ζυγαριά διαθέτει ακρίβεια 1 γρ. σε όλο το εύρος ζυγίσματος και φτάνει έως τα 3.000 γρ. ανά ζυγιστική μέτρηση.

Νέα μεγαλύτερη οθόνη

Η μεγάλη οθόνη των 6,8 ιντσών στο TM6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερη, αλλά και πιο φωτεινή. Αυτή η εντελώς νέα οθόνη αφής προσφέρει μια πολυαισθητηριακή εμπειρία κάνοντας τη διεπαφή χρήστη (interface) και την πλοήγηση πιο εύχρηστη και ευχάριστη από ποτέ. Τώρα, με την απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®, η προβολή των συνταγών γίνεται ακόμη καλύτερη και η μαγειρική εμπειρία γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ.

Ενσωμάτωση της πλατφόρμας Cookidoo®

Με το TM6 τώρα έχετε απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στις διαθέσιμες συνταγές, να εμπνευστείτε, να προγραμματιστείτε ή να ξεκινήσετε αμέσως το μαγείρεμα από την οθόνη του Thermomix. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευή για να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Πάνω από 60,000 γευστικές συνταγές είναι συνεχώς και απευθείας διαθέσιμες στο Thermomix® μέσω εγγραφής στην πλατφόρμα Cookidoo® και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Το πιο ευέλικτο Thermomix® μέχρι σήμερα

Σας παρουσιάζουμε 4 νέες λειτουργίες μαγειρέματος για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και γευστική

Υψηλή θερμοκρασία

Συμπεριλάβετε στη μαγειρική σας εμπειρία τα δελεαστικά αρώματα τσιγαρίσματος κρεατικών και την ακαταμάχητη γεύση της καραμέλας.

Sous-Vide

Μαγειρέψτε με επαγγελματική ακρίβεια λαχανικά, κρεατικά ή ψάρια χάρη στη νέα λειτουργία Sous-Vide.

Ζύμωση

Εναλλακτικά, επιλέξτε τον υγιεινό δρόμο με σπιτικό, προβιοτικό γιαούρτι ή κίμτσι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ζύμωσης.

Slow Cooking

Φτιάξτε ονειρικό τραβηγμένο χοιρινό (pulled pork) με τη λειτουργία αργού μαγειρέματος.

Βράσιμο αυγών

Μαγειρέψτε τα αυγά σας ακριβώς όπως σας αρέσουν, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ή το χρόνο μαγειρέματος.

Βραστήρας ρυζιού

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία για να μαγειρέψετε μακρύκοκκο ρύζι, λευκό ρύζι μπασμάτι, πλιγούρι ή άλλους σπόρους. Χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πάντα με το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας πάνω στο καπάκι του κάδου.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

Το βασικό πακέτο του Thermomix συμπεριλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε πάνω από 20 συσκευές κουζίνας. Περιέχει επίσης, τη νέα Βασική μαγειρική με 132 συνταγές (30 Κυπριακές καθημερινές συνταγές), έναν κάδο, το Varoma για μαγείρεμα στον ατμό, το νέο καλαθάκι με καπάκι, προστατευτικό για το πιτσίλισμα, το χτυπητήρι και νέα βελτιωμένη σπάτουλα και μεζούρα. Με την απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo, έχετε 30 μέρες δωρεάν συνδρομή στη μεγαλύτερη μαγειρική βιβλιοθήκη του κόσμου.

 • Συσκευή

 • Καλαθάκι

 • Μαχαίρια

 • Μεζούρα

 • Σπάτουλα

 • Βιβλίο μαγειρικής

 • Κάδος

 • Καπάκι του κάδου

 • Varoma

 • Χτυπητήρι

 • Προστατευτικό για το πιτσίλισμα