Ένας έξυπνος βοηθός στην κουζίνα σας

Το Τhermomix σας δίνει άπειρες δυνατότητες όπως δεν έχετε καν φανταστεί.

1000 και 1 επιλογές για το νέο Thermomix®

Cookidoo

Με συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® έχετε απευθείας πρόσβαση σε πάνω από 60,000 δοκιμασμένες συνταγές και συλλογές συνταγών από όλο τον κόσμο, που τώρα περιλαμβάνουν πάνω από 600 συνταγές στα Ελληνικά. Με νέες συνταγές που προστίθενται κάθε βδομάδα, δεν θα ξαναχρειαστεί να αναρωτηθείτε τι θα μαγειρέψετε! Η συνδρομή σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την πλατφόρμα, αστείρευτη έμπνευση όπου κι αν είστε, με όλες τις αγαπημένες σας συνταγές αποθηκευμένες σε ένα και μόνο χώρο στον οποίο έχετε πρόσβαση από το τηλέφωνο, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας – τι περιμένετε; Ξεκινήστε τώρα!

COOKIDOO

Κοινότητα Συνταγών

Η νέα μας Κοινότητα Συνταγών ενώνει όλους εσάς που αγαπάτε το Thermomix σε μια διαδραστική κοινότητα που σας δίνει τη δυνατότητα τόσο να χρησιμοποιείτε τις δικές μας συνταγές σαν thermomixcyprus, όσο και να μοιράζεστε μαζί μας τις δικές σας αγαπημένες συνταγές και να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη. Γίνετε μέλος μιας κοινότητας ατόμων από όλη την Κύπρο που αγαπούν το καλό, σπιτικό φαγητό και τους αρέσει να μοιράζονται τις συνταγές τους με άλλους φανατικούς οπαδούς του Thermomix®.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Βιβλία μαγειρικής

Τα βιβλία μαγειρικής με το Thermomix® έχουν συνταγές για όλα τα γούστα και διατροφικές ανάγκες. Συνταγές από σεφ, από food bloggers ή διασκευασμένες από έμπειρους χρήστες του Thermomix®, αυτές οι πηγές έμπνευσης σας βοηθούν να σταθείτε περήφανοι στο ύψος κάθε μαγειρικής περίστασης, κάθε μέρα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τσιπ Συνταγών

Για τους πελάτες του μοντέλου ΤΜ5, τα τσιπ συνταγών φέρνουν τις συνταγές των βιβλίων μαγειρικής απευθείας στην οθόνη του Thermomix®. Απλά συνδέστε με το ΤΜ6 και μαγειρέψτε εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τις συνταγές βήμα-προς-βήμα μέ καθοδηγούμενο μαγείρεμα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ξεκλειδώστε την πλατφόρμα Cookidoo® με το Cook-key®

Τι εναι το Cook-key®;

Για τους πελάτες του μοντέλου ΤΜ5, η σύνδεση του Thermomix® με την πλατφόρμα Cookidoo® γίνεται με το Cook-key®. Επωφεληθείτε στο μέγιστο το ΤM5 σας με το Cook-key®, το κλειδί που ξεκλειδώνει ένα θησαυρό δοκιμασμένων συνταγών από όλο τον κόσμο με ασύρματη σύνδεση WiFi. Συνδέστε το Cook-key® στο πλάι του ΤΜ5. Επιλέξτε-Συγχρονίστε-Μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας γεύματα ακολουθώντας όλες τις συνταγές βήμα-προς-βήμα με το Καθοδηγούμενο Mαγείρεμα από την οθόνη αφής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cook-key®

Το μαγειρικό ταξίδι με το Thermomix® δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Ενεργοποιήστε το Cook-key® με 5 απλά βήματα σε λιγότερο από 5 λεπτά:

  1. Τοποθετήστε το Cook-key® στη θέση του τσιπ συνταγών
  2. Συνδεθείτε με το WiFi. Μενού> Ρυθμίσεις> WiFi> Νέα Σύνδεση
  3. Συνδεθείτε με την πλατφόρμα Cookidoo.
  4. Ενεργοποιήστε το Cook-key® > To προφίλ μου> Το Cook-key® μου> Ενεργοποίηση του Cook-key® μου.
  5. Εισάγετε τον κωδικό στο πλάι της συσκευασίας του Cook-key®.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα Cookidoo®!

Tόσο έυκολο!

Επιλέξτε - Συγχρονίστε- Μαγειρέψτε

Προγραμματισμός γευμάτων

Αναζητήστε και επιλέξτε συνταγές στην πλατφόρμα Cookidoo® και προγραμματίστε το εβδομαδιαίο σας μενού ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Λίστα για ψώνια

Το εβδομαδιαίο μενού που προγραμματίσατε στην πλατφόρμα Cookidoo®, αυτόματα παράγει λίστα για ψώνια την οποία σας στέλνει με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Καθοδηγούμενο Μαγείρεμα

Συγχρονίστε το Thermomix® σας με το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Cookidoo® για να περάσετε το εβδομαδιαίο μενού που έχετε προγραμματίσει στην οθόνη σας και αφήστε το Therrmomix® να σας καθοδηγήσει σε κάθε συνταγή βήμα-προς-βήμα.

Θησαυρός Συνταγών

Με περισσότερες από 40,000 συνταγές και άλλες που προστίθενται καθημερινά, η πλατφόρμα Cookidoo® είναι μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές κοινότητες στον κόσμο. Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων.

Γίνετε μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας με το Thermomix®

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ