Σκέτη απόλαυση, χωρίς ταλαιπωρία!

Αφήστε το Thermomix® να κάνει τη σκληρή δουλειά ενώ εσείς ακολουθείτε τη μαγειρική σας έμπνευση.

Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε

Μαγείρεμα σημαίνει να μοιράζεσαι γνώσεις και εμπειρίες και γι’ αυτό θέλουμε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το Thermomix® σας. Πριν το αποκτήσετε, κλείστε ραντεβού για μια γευστική εμπειρία και θα έρθουμε να μαγειρέψουμε στην κουζίνα σας – απλώς για να σας δείξουμε πόσο εύκολο και ευχάριστο μπορεί να είναι!

Icon

Βήμα 1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τη φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού. Ένας Σύμβουλος του Thermomix® θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού για μια γευστική εμπειρία.

Icon

Βήμα 2

Δοκιμάστε μια γευστική εμπειρία

Δείτε από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί το Thermomix®. Μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του Συμβούλου σας αμέσως μετά τη γευστική εμπειρία.

Icon

Βήμα 3

Καλωσορίστε το Thermomix® στο σπίτι σας

Αφότου βάλετε την παραγγελία μέσω του Συμβούλου, θα σας παραδώσουμε το Thermomix® στο σπίτι σας και θα μαγειρέψετε υπό την καθοδήγησή μας.

Ζήστε την εμπειρία

Το να είστε οικοδέσποινα ή οικοδεσπότης σε μια γευστική εμπειρία είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Κλείστε μια Γευστική Εμπειρία για να εκτιμήσετε τη δύναμη και την αξία του Thermomix®. Ένας από τους εξειδικευμένους Συμβούλους μας θα μαγειρέψει για σας και τους καλεσμένους σας ενώ εσείς θα χαλαρώνετε και θα απολαμβάνετε το εκπληκτικό Thermomix®.

Τι είναι η γευστική εμπειρία;

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σχεδιάστε την εμπειρία σας

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Προετοιμασία

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Φιλοξενήστε μια γευστική εμπειρία και κερδίστε

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τι είναι η γευστική εμπειρία;

Απολαύστε μια διαδραστική μαγειρική εμπειρία με τους Συμβούλους μας και το Thermomix®.

Προσκαλέστε τους φίλους σας για να απολαύσουν ένα γεύμα μαγειρεμένο με το Thermomix® και να μάθουν πόσο εύκολο μπορεί να είναι το μαγείρεμα!

Κλείστε παρουσίαση

Τα πιο ευέλικτα σχέδια πληρωμών

Επιλογή 1

€1,359

Πληρωμή ολόκληρου του ποσού

Η πιο συμφέρουσα τιμή αγοράζοντας το Thermomix® και πληρώνοντας όλο το ποσό με τη μία, με Visa ή με μεταφορά στον λογαριασμό της Eminentia Trading Ltd, ή μέσω του e-shop μας.

e-shop

Επιλογή 2

Πληρωμή με δόσεις

SEPA ή Visa

Προκαταβολή €60 + 6 δόσεις των €230 με SEPA ή Visa Σύνολο €1,440 *Παράδοση με προκαταβολή + 1η δόση (€60+€230= €290)

Επιλογή 3

Πληρωμή με δόσεις

SEPA ή Visa

Προκαταβολή €160 με SEPA ή Visa + 14 δόσεις των €97 με SEPA ή Visa Σύνολο €1,518 *Παράδοση με προκαταβολή + 1η δόση (€160+€97= €257)

Και πολλά επιπλέον προνόμια

Εγγύηση για την Κύπρο

Όλα τα προϊόντα και εξαρτήματα Thermomix® κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Vorwerk. Στην απίθανη περίπτωση ελαττώματος, ανατρέξτε στα έγγραφα της εγγύησης. Για την περίοδο εγγύησης του Thermomix® σας, ανατρέξτε στο συμβόλαιο αγοράς σας.

Εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών

Οι Συμβούλοι μας παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη στους πελάτες μας και είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή σε απόσταση ενός τηλεφωνήματος. Μοιραστείτε μαζί τους ιδέες, συνταγές ή απορίες και επωφελειθείτε από την προσωπική τους εμπειρία, παίρνοντας απαντήσεις στα ερωτήματά σας ακόμα κι εκτός ωρών εργασίας!

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί

Το τεχνικό τμήμα της Eminentia Trading Ltd σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για πάνω από 30 χρόνια με στόχο οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα να επιλύεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Για την επισκευή του Thermomix® σας, επικοινωνήστε με ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Μαγειρικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της "εμπειρίας" Thermomix®, προσφέρουμε διάφορες μαγειρικές εκδηλώσεις σε μορφή μαθημάτων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων (συχνά υπό την εποπτεία έμπειρων σεφ) κλπ. Το βασικό μάθημα μαγειρικής προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας.

Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να κλείσετε ραντεβού για μια γευστική εμπειρία;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ