Σχετικά με εμάς

Η Eminentia Trading Limited, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, προσφέρει στα κυπριακά νοικοκυριά τα δύο βασικά προϊόντα του γερμανικού κολοσσού Vorwerk:

  1. Το πρωτοποριακό Thermomix, ένα διεθνώς πασίγνωστο πολυμηχάνημα που αντικαθιστά πάνω από 20 συσκευές κουζίνας σε μία, το οποίο μας βοηθά να μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και προπαντός υγιεινά με ένα καινοτόμο έξυπνο μαγείρεμα που μας καθοδηγεί σε κάθε συνταγή βήμα προς βήμα.

  2. Την ηλεκτρική σκούπα KOBOLD, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι, που συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφογγάρισμα, στεγνό καθαρισμό χαλιών και ταπετσαρίας και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων.

Τα προϊόντα μας εντυπωσιάζουν εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην υψηλής ποιότητας, καινοτομική τους τεχνολογία και την, ως γνωστόν, μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Και τα δύο προϊόντα, τυγχάνουν ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων και βραβεύσεων, τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και υγείας.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της μέσω των Συμβούλων της και μαθημάτων μαγειρικής, ως επίσης και συνεχή δημιουργία/προσαρμογή συνταγών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ευκαιρίες για καριέρα με ευχάριστο και ευέλικτο τρόπο για ένα σημαντικό εισόδημα, με τη μέθοδο της προσωπικής παρουσίασης.

Τέλος, το τεχνικό μας τμήμα, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και εξαρτήματα/ανταλλακτικά για πιο ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς σας!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τηλ.22667242

Φαξ22667972

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΠροδρόμου 53,
1090 Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ

Τηλ.25347242

Φαξ25250050

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΝαυπλίου 13,
Αγία Ζώνη,
3025 Λεμεσός

ΛΑΡΝΑΚΑ

Τηλ.24727226

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΑρχιεπισκόπου Μακαρίου 33, 6017 Λάρνακα