ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

col_combined_BreadsΗ δύναμη και οι πολύπλευρες ιδιότητες του Thermomix σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να αυτοματοποιήσετε πολλές από της διαδικασίες μαγειρέματος, ειδικά με το Καθοδηγούμενο μαγείρεμα, για εγγυημένη επιτυχία. Λόγω του έξυπνου του σχεδιασμού, η χρήση είναι πανεύκολη αφού διαθέτει ένα απλό περιβάλλον εργασίας με μια οθόνη αφής που αφήνει τον απόλυτο έλεγχο στα δάχτυλά σας.

Δίνοντάς σας έμπνευση

Εφαρμόστε τις δικές σας αγαπημένες συνταγές στο Thermomix και θα έχετε πάντα εξασφαλισμένη την επιτυχία. Παράλληλα ανακαλύψτε μεγάλη συλλογή δοκιμασμένων συνταγών με το Thermomix στις μαγειρικές μας και στον ιστότοπο συνταγών  της ιστοσελίδας μας. Ποτέ δεν θα σας λείπει η έμπνευση.

 

Φρέσκο, νόστιμο, υγιεινό φαγητό

Μάθετε με ποιο τρόπο μπορεί το Thermomix να σας βοηθήσει να μαγειρέψετε διάφορα υλικά με πιο ήπιο τρόπο για πιο φρέσκα και υγιεινά γεύματα. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες γευστικές συνταγές με το Thermomix που σας διευκολύνουν με το να διαχειρίζεστε ειδικές απαιτήσεις σε ότι αφορά τη δίαιτά σας, όπως για παράδειγμα τις αλλεργίες ή σας βοηθούν να ακολουθήσετε κάποια δίαιτα ή υγιεινή διατροφή. Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να διαβάσετε την άποψη των διαιτολόγων/διατροφολόγων για το Thermomix: Άποψη διαιτολόγων/διατροφολόγων

col_combined_Thermomix_in_kitchen-002

Εξοικονόμηση χρημάτων

Μια μόνο συσκευή Thermomix αντικαθιστά πολυάριθμες και ακριβές συσκευές κουζίνας και σας βοηθά στο να εξοικονομείτε ενέργεια μειώνοντας τους χρόνους μαγειρέματος. Και όταν δείτε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να μαγειρεύετε καταπληκτικά φαγητά υψηλής ποιότητας στο σπίτι, θα σταματήσετε να ξοδεύετε χρήματα παραγγέλνοντας φαγητά από εστιατόρια ή αγοράζοντας έτοιμες σάλτσες και γεύματα.

Φτιάχνοντας μόνο τα πιο κάτω παρασκευάσματα ή παρόμοιά τους, μπορείτε να εξοικονομήσετε 124 ευρώ μέσα σε ένα μήνα! Δείτε εδώ τον Πίνακα οικονομίας.

Ποιότητα Vorwerk

Κάθε Thermomix είναι κατασκευασμένο με απόλυτη ακρίβεια ώστε να κρατήσει μια ζωή, κάνοντάς του καθημερινή χρήση, χάρη στα ξακουστά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας της Vorwerk.

top